خرید چای ساز؛ بهترین برندهای چای ساز در بازار ایران
در حال حاضر، سه نوع چای ساز برقی در بازار عرضه میشود که در ادامه آنها را معرفی خواهیم کرد. سیستم ساخت چای ساز بسیار ساده است، شامل یک کتری و یک قوری است که کتری به وسیله یک المنت داخلی گرم شده و قوری نیز بر روی یک صفحه گرم نگهدارنده قرار می گیرد.
چای ساز های دمآور
در این دسته از چایسازهای برقی، قوری بر روی کتری قرار میگیرد و چای آرام آرام با بخار آب درون کتری، دم میکشد. به اعتراف کاربران وبسایتهای خرید و فروش کالا و مصرفکنندگان این دسته از چایسازها و البته کارشناسان، این نوع از چای ساز، نسبت به دو مدل دیگر، برتری و کیفیت بالاتری دارد و مزه چای دمکشیده در قوری این چای ساز، بسیار به مزه چای دمکشیده در قوری روی سماور، نزدیک است.
اگر چایخور حرفهای هستید و تفاوت عطر چای دمکشیده روی سماور و چایساز برایتان محسوس است، پیشنهاد میکنیم سراغ این دسته از چایسازها بروید. برای دیدن محصولات گلدنایت کلیک نمایید.
چای ساز های دارای استند
این مدل از چایسازها که بیشترین فراوانی را نسبت به دو مدل دیگر در خانههای ایرانی دارند، از دو تکه کنار هم تشکیل شدهاند. کتری و قوری این نوع چای ساز، کنار هم روی یک صفحه نگهدارنده قرار میگیرند و هر دو با استفاده از جریان الکتریسیته، جوش میآیند.
انواع جدیدتر این چایسازها، مجهز به فناوریهایی مانند تایمر، فیلتر قابل تخلیه قوری و دکمه استپ است. بعضی از آنها هم درجه تنظیم حرارت آب دارند.
چای ساز های بدون قوری
این نوع چایسازها بهخاطر اشغال کردن فضای کمتر نسبت به دو مدل دیگر، بیشتر به درد زندگی مجردی و دانشجویی میخورند و البته چندان مورد استقبال واقع نشدهاند.
ظرفیت کم، کارایی نهچندان مناسب و کیفیت پایین چای از علتهای مهم استقبال ضعیف کاربران از این مدل چای ساز بوده است.
سماور برقی
شاید تا چند ساله پیش سماور برقی کاملا ناشناخته بود و بیشتر با سماورهای گازی یا حتی ذغالی آشنا بودیم اما خب پیشرفت تکنولوژی به سماورها هم رسید.
ویژگی انواع چای ساز
شاید سوال خیلی از ما باشد که بهترین چای ساز بازار کدام هست؟ یا هنگام خرید چای ساز به چه مواردی باید دقت کنیم؟ در ادامه به آن خواهیم پرداخت.
جنس چای سازها
جنس چای ساز یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در کیفیت نهایی چای دمکشیده و آب جوش است. حتما دوست ندارید وقتی چای میخورید، روی سطح چای، لایهای از جرم و چربی بسته باشد. این جرم سطح آب، علاوهبر کیفیت آبی که درون چای ساز میریزید، به جنس چایسازتان هم ارتباط دارد.
انواع چای ساز با بدنه های استیل ، پلاستیکی و شیشه ای در بازار موجود است که از نظر ظاهر بسیار پیشرفته و شیکتر شده، اما از نظر کیفیت هنوز هم چای ساز های استیل با اختلاف بهتر هستند زیرا نمیشکنند و بر اساس حرارت بالا هم مشکلی برای آن ها پیش نمی آید.
جنس پلاستیکی، علاوهبر مشکل جرم، بعضی مواقع، طعم بدی هم به آب جوشیده میدهد و اگر پلاستیک چندان مرغوب نباشد، چای شما طعم پلاستیک خواهد گرفت.
جنس شیشهای
ظاهر خوبی دارد اما در طول زمان، جرم میگیرد و ظاهر ناخوشایندی به آشپزخانه شما خواهد داد و براق کردن آن هم کار سختی است. اما جنس فلزی که معمولا از استیل ساخته میشود، علاوه بر جرم نگرفتن، طعم آب را هم عوض نمیکند و اگر ضدزنگ باشد، ظاهرش هم در طول زمان عوض نخواهد شد.
جنس قوری
قوری چای ساز اما 2 حالت بیشتر ندارد شیشه و استیل که در این مورد هم اگر فکر ظاهر و زیبایی هستید شیشه ای اما اگر به کیفیت ساخت و طول عمر فکر میکنید استیل بهتر است.
ظرفیت، کارایی و تکنولوژی
بسته به مصرف، تعداد افراد خانواده و انتظاری که از کارایی یک چایساز دارید، میتوانید نوع آن را انتخاب کنید. توجه کنید که ظرفیت بالای چایساز الزاما به معنای امتیاز مثبت برای آن نیست. همهچیز بستگی به میزان استفاده شما از آن دارد و گاهی این ظرفیت بالا فقط باعث مصرف بیشتر برق و سنگینی و جاگیری بیشتر آن میشود.
همچنین، به نسبت میزان انتظاری که از کارایی چای ساز دارید، میتوانید از چایسازهای متفاوتی با تکنولوژیهای متنوع استفاده کنید. تایمر، قطعکن خودکار، تنظیم درجه حرارت، نشانگر میزان آب و حالت گرمنگهدار، از کاربردیترین و معمولترین فناوریهای چایسازهای بازار هستند.
بهترین مزایای استفاده از چای سازها سرعت است!
سرعت اولین مزیت چای سازا نسبت به سماور و یا کتری می باشد. چای سازها خیلی سریع تر از سماور آب را به جوش میآورند. در واقع میتوان گفت سرعت عمل چای ساز در این قضیه تقریبا نصف سماور است. بی شک زمانهایی که عجله دارید نمیتوانید به راحتی از نقش کلیدی که این وسایل مدرن برقی برایتان به ارمغان می آوردند بگذرید.
چای ساز ها نمیسوزند
تقریبا همه ما تجربه سوزاندن کتری را داریم. و بی شک هیچ یک از ما برای سوزاندن آن از قبل برنامه ریزی نکرده ایم. اما دلایل مختلفی میتواند منجر به این اتفاق باشد.
کافیست در حالی که کتری را روی گاز گذاشته اید جلوی تلویزیون خوابتان ببرد. اما چای سازها این گونه نیستند. حداقل دیگر لازم نیست نگران سوختن آن باشید.
مراقب دستتان نباشید
سماورهای سنتی روی حرارت خیلی داغ میشوند. حتی اگر دستههای نسوزی هم داشته باشند باز خیلی به کار نمیآیند. در برخی از انواع بدون شیر آنها نیز هنگام ریختن آب جوش حتما اصابت گرمای حاصل از آن را بر پوست خود حس خواهید کرد. اما حداقل چای سازها از این قضیه مستثنی هستند. دیگر لازم نیست نگران سوختن دست یا بدن خود باشید.
چای سازها کم صدا هستند!
خیلی از افراد از جمله خود من از سوت زدن کتری احساس شیرینی داریم. اما بسیاری نیز آن را ناخوشایند و حتی ملال آور میدانند. در این قضیه نیز چای سازها گوی سبقت را ربودهاند. آنها پس از جوش آوردن آب خود به خود خاموش میشوند. دیگر صدای جیغی از آنها نمیشنوید.
قطع کن خودکار
در چای ساز های قدیمی هنگامی که آب جوش می آمد باید دقت میکردیم و کتری را خاموش میکردیم تا آب کتری تمام نشود و کتری نسوزد اما محوصلات جدید دارای قطع کن یا همان خاموشی خودکار هستند.
تنظیم دما
اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که دم کشیدن فنجان چای و یا قهوه برایتان از اهمیت زیادی برخوردار است، باید بگویم دما کلید موفقیت شماست. به عنوان مثال اگر میخواهید قهوه فرانسه درست کنید باید دما را روی ۱۹۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید که دمایی کمتر از نقطه جوش آب است. در حالی که چای سبز به دمایی پایین تر نیاز دارد.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که وقتی آب جوش می آید و چای ساز خاموش میشود بنا ده دلایلی یادتان میرود چای بریزید و آب سرد میشود ، اما سیستم گرم نگهدارنده باعث میشود آب کتری همیشه داغ باشد و در اصل حرارت آن حفظ شود و به اطلاخ خیلی ریز بجوشد.
بهترین برندهای چای ساز در بازار ایران
در زیر نمونه ای از بهترین برندهای چای ساز که در بازار ایران وجود دارد را معرفی میکنیم:
1- چایساز فلر مدل TS 117
ترکیبی از زیبایی و هوشمندی برای آماده سازی هر چه بهتر چایی و سایر نوشیدنی ها خواهد بود.
جنس بدنه کتری این چای ساز از شیشه و پلاستیک فاقد مواد BPA و قوری از جنس شیشه مقاوم به حرارت است.
2- چای ساز فلر مدل TS 070 WP
پس از جوش آمدن آب به حالت گرم نگهدارنده می رود تا گرمای نوشیدنی حفظ شود.
در این محصول کتری بر روی پایه اصلی قرار می گیرد و به دلیل اتصال سیم برق به پایه می تواند بدون محدودیت جا به جا شود.
3- بوش برای چایساز مدل TTA5883
از استیل استفاده کرده که مقاومت خوبی در مقابل زنگ زدن دارد.
برای به جوش آوردن آب و گرم نگه داشتن آن می توانید از سوئیچ تنظیم دما روی دسته کتری استفاده کنید.
4- چای ساز تفال مدل BK511
یکی از بهترین چای سازهای تمام استیل تفال که برای تهیه سریع و آسان چای و نوشیدنی می توانید روی آن حساب کنید.
این محصول دارای قابلیت گرم نگه دارنده است و برای این کار یک صفحه برای قرار گیری قوری در نظر گرفته شده تا با استفاده از کلید روی پایه بتوانید نوشیدنی خود را تا ساعت ها گرم نگه دارید.
5- چایساز مایدیا مدل MT-8992T-G1
می تواند گرما را به مدت شش ساعت در بازه ی ۷۰ تا ۹۰ درجه سانتی گراد حفظ کند.
البته سیستم ایمنی این محصول، تمام شدن آب داخل کتری و همچنین داغی بیش از حد دستگاه را تشخیص داده و فعالیت چای ساز را متوقف می کند.
6- چایساز بلزا مدل ۲۱۱۰۲
دارای کتری با بدنهی استیل و قوری از جنس شیشه ی مقاوم در برابر حرارت است.
این محصول زمانی که مرحله ی جوش آمدن آب را پشت سر گذاشت می تواند به صورت خودکار به حالت گرم نگهدارنده تغییر وضعیت دهد تا نوشیدنی برای چند ساعت قابل استفاده باشد.
7- چایساز تکنو مدل Te-983
سینی گرمایشی از جنس شیشه و مقاوم در برابر آسیب در نظر گرفته است و در این محصول کتری و قوری در کنار هم قرار می گیرند.
از طریق پنل هوشمند دستگاه که بر روی سینی گرمایشی تعبیه شده است قادر خواهید بود به تنظیمات دستگاه دسترسی داشته باشید.
8- چایساز هاردستون مدل TM3220
علاوه بر استفاده از استیل ضدزنگ برای ساخت بدنه، دو عدد قوری هم در نظر گرفته است.
جنس قوری های این محصول از استیل و شیشه است و نمایشگری برای نشان دادن میزان آب دارد.
9- چای ساز ویداس مدل VIR-2083
دستگاهی با طراحی زیبا برای تهیه چای در سریعترین زمان ممکن خواهد بود.
این محصول دارای صفحه گرم نگه دارنده کتری است و کتری و قوری قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه ای بر روی صفحه را خواهند داشت.
10- چای ساز پارس خزر مدل TM-3500SP
یک گزینه ارزان قیمت و با کیفیت که برای تهیه چای و دیگر نوشیدنی ها خواهدبود.
این محصول علاوه بر دارا بودن صفحه گرم نگه دارنده کتری از دو ترموستات برای مصرف کمتر انرژی و همچنین حفاظت از المنت در زمان خشک شدن آب داخل کتری بهره میبرد.